Покретне вести (2)

Обавештавамо вас да први конкурсни рок за пријаву деце за упис у вртић за школску 2023/2024 почиње 08.05.2023. и трајаће до 19.05.2023.
Као сваке године и ове године наша предшколска установа „Срећно дете“ је учествовала у пројекту за „Чистије и зеленије школе Војводине“.
Наши малишани су од почетка школске године вредно радили на тему екологије (сређивање баште, сађење биљака, сакупљање лименки, цртање на тему вода, животне средине...).
У пројекту је учествовало 128 васпитно-образованих установа, а наша установа се нашла на списку добитника награде за успешашну реализацију пројекта. Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је награде најуспешнијим васпитно-образованим установама. Наша установа је добила једнодневни излет за децу и различиту литературу о екологији.
Пројектом се подиже свест о заштити животне средине и уче деца да воде рачуна о уклањању отпада, рециклаже, чишћења водотокова и очувања животне средине. И у наредним годинама наша установа ће се одазвати и учествовати у пројекту, како би сачували планету.
cistije
cistije2
cistije3