Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

У П.У. "Срећно дете" реализован је пројекат под називом "ДОБРА ИГРАЧКА". У овом периоду вртић се претворио у праву фабрику играчака, где су конструктори била деца са васпитачима и родитељима.  Свака васпитна група је направила своју добру играчку коју је презентовала у холу предшколске установе.  У реализацији свих васпитних група настале су маштовите, креативне, едукативне интересантне играчке које ће деци пружити задовољство играња.  IMG b56382965f15eaf7d3e7f5d137b9d0bf V

Фотографије о овом догађају погледајте овде.