Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2019. - СРПСКИ КРСТУР

 

Недеља иза нас протекла је у знаку Дечије недеље, под слоганом ,,Да право свако- ужива дете лако.''

Активности у ПУ ,,Срећно дете'' у Српском Крстуру биле су шаренолике и веома успешне јер су истим много допринели и родитељи.

20191011 095055

Забавиштанци су са васпитачицом Леоном Попов, улепшавали двориште исцртавајућ најпознатијe дечијe игрe- шантике и још мноштво разних игара и у сарадњи

са родитељима правили саобраћајни полигон . Деца ће на тај начин донекле савладати знање о кружном току у саобраћају, семафору и пешачком прелазу. Ти дани су били у знаку стваралаштва.

 

   У четвртак, 10.10.2019.године, група је у Ђали одгледала представу ,,Другарство без мане'' , глумаца студија за анимирање и забаву ,,Жељко Весељко '' из Новог

Сада. Деца су уживала уз сценографију, музику и одличну изведбу.

   Крај Дечије недеље обележен је маскенбалом, у петак, 11.10.2019.године. Васпитачица, деца и родитељи, заједно су правили маске на тему јесени. Видели смо

дрво, грозд, облак, печурку, итд. Родитељи су били инспиративни, а деца задовољна.

Фотографије о овом догађају погледајте овде.