Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

У организацији Агенције за безбедност саобраћаја предшколци из наше установе су учествовали у реализацији пројекта "Пажљивкова смотра". Малишани су радили тест из познавања правила понашања и безбедности у саобраћају.

У току прошле недеље су предшколцима и њиховим васпитачицама подељене едукативне књиге, бојанке и сликовнице везане за безбедност учесника у саобраћају. Током прошле и ове недеље дечица су са васпитачицама разговарала и учила о правилима понашања и безбедности у саобраћају.

Данас су им подељени тестови које су наши предшколци попуњавали и овим дали допринос реализацији пројекта "Пажљивкова смотра".

Фотографије можете погледати овде.