Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Поводом 07.04.2022. Светског дана здравља, угостили смо агронома из ЛогинЕко фирме. ЛогинЕко је фирма која се бави изналажењем модела одрживе органске пољопривредне производње на великим површинама са циљем да осигура добробит наше животне средине и људи.

Агроном Бојан је са великим стрпљењем едуковао децу из наше установе о значају органске хране и здраве исхране. Дечица су јако била заинтересована и пуна питања за нашег госта, који је веома стрпљиво саслушао сва њихова питања и темељно одговорио на свако од њих. Задовољство је било обострано, наша дечица су научила нешто ново, корисно, а Бојану смо улепшали кишни дан :-) На крају едукације заједно са Бојаном смо посадили зачинско биље које ћемо неговати, гледати како расте, а касније га користити у исхрани. Надамо се поновној сарадњи са Бојаном и тимом ЛогинЕко. 

Фотографије можете погледати овде.