Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Данас прослављамо Школску славу Светог Саву. Као и све друге васпитно образовне установе, наравно у сарадњи са родитељима и образовним установама имамо задатак и обавезу да од деце стварамо генерације које ће моћи да одговоре на све изазове будућности, уједно не заборављајући, поштујући и чувајући своју веру, традицију и историју. Задатак нам је између осталог и да децу научимо, а и себе подсетимо:

На дан овај Светог Саве

кад га Срби свуда славе

да Господу завет дамо

да му чврсто обећамо.

Ићи ћемо путем славе

старим путем Светог Саве,

живећемо ми у слози

о Господе ти помози.

Уз најбоље жеље, срдачно честитамо школску славу - Савиндан.

Фотографије можете погледати овде.