Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

viber slika 2023 12 22 12 54 33 552Mlađa grupa "Mornari" sa vaspitačicama Zoricom Miškov i Jelenom Mikić su realizovali projekat ,,Stavi (ME) u kutiju".
Ovaj projekat je nastao velikom zainteresovanošću dece za kutijama i onim što se u njima nalazi. Svakodnevno su ih koristila u igri, ulazili u njih, sakrivali se, slikali..
Kroz ovaj projekat deca su razvijala maštu i kreativnost, istraživala šta se sve može napraviti i staviti u kutiju, odnosno kako se mogu igrati sa onim što su sami stvorili. Proslava projekta je protekla u prazničnoj atmosferi, međusobnom podelom poklončića u kutiji.
 
Fotografije možete pogledati ovde.