Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

И ове године, као и претходних година, јединица локалне самоуправе је обезбедила новогодишње пакетиће за сву децу из П.У. "Срећно дете". 

DSC 0051

Председник општине, др Радован Уверић и чланови већа су посетили објекат Обилићево где су уз помоћ Деда Мраза поделили пакетиће дечици јасленог узраста. Истог дана у сали позоришта деца из свих насељених места општине Нови Кнежевац која похађају нашу установу су присуствовала новогодишњој представи коју нам даровала локална самоуправа. Том приликом свој деци су уручени новогодишњи пакетићи.

Фотографије можете погледати овде.