Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

viber slika 2023 04 03 20 58 49 793

Grupa u godini pred polazak u školu "Voćkice", sa vaspitačicama Zoricom Miškov i Eleonorom Bajić, proslavila je projekat "U svetu slova".

Deca su odrecitovala "Hvala Vuku za azbuku", zatim je svako dete imalo svoju recitaciju, na određeno slovo, od A do Š. Na kraju su se i roditelji uključili, izradili su sa drugarima narukvice prijateljstva. Podeljene su im i Azbukice - knjigice koje su sami pravili tokom ovog projekta. Proslava je protekla u divnoj atmosferi!

Fotografije možete pogledati ovde.