Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Дана 22.09.2023.  се реализовала радна акција "Заједно у заједничком". Уз помоћ вредних и расположених родитеља, васпитачица и свих запослених у П.У. "Срећно дете" малишани ће имати лепше и уређеније двориште прилагођено њиховим интересовањима и потребама. Радна акција се реализовала у централном објекту, објекту у Обилићеву и Српском Крстур. Радна акција је протекла у веома лепом расположењу, сви су били добро расположени, вредни и спремни да уз лепо дружење уредимо простор који наша дечица користе. 

viber slika 2023 09 23 11 50 20 853

Захваљујемо се родитељима што су се у оволиком броју одазвали, а посебна захвалност спонзорима, а то су СТР "Жана-луг", МЗ Српски Крстур и "Планер М" који су поред родитеља донирали потребан материјал.

Фотографије можете погледати овде.