Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Најстарија група Милице Галешев и Соње Елезовић "Чаролија", свој први пројекат под називом "Чаролија зеленог терена" започела је почетком октобра.

viber slika 2023 10 26 12 15 21 762

Сваког дана смо боравили напољу, посетили смо стадион ФК "Обилић", терен у школском дворишту, као и терен на смиљевачи. Упознали смо се са основним правилима фудбала, научили навијачке химне Црвене Звезде и Партизана, а између осталог, у посети су нам били фудбалски тренер и фудбалер сениорске селекције ФК "Чока" који су нам одржали кратак тренинг.

Уживамо током овог пројекта и проводимо доста времена напољу. Прославићемо га на стадиону, са родитељима утакмицом у две мешовите екипе.

Фотографије можете погледати овде.