Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Млађа група "Медведићи" са васпитачицама Елеонором Бајић и Мајом Станковић, раде пројекат "Кад ће доћи моја мама?"

viber slika 2023 11 16 12 13 34 589

Пројекат су започели током септембра месеца 2023. године. Повод овог пројекта су била деца која су први пут кренула у вртић. Како је ово питање постављено много пута у току дана, тако смо и започели овај пројекат, а са којим ће и адаптација деце брже и боље проћи, јер кроз овај пројекат много разговарамо о нашим породицама, шта и где раде маме и тате и зашто треба да идемо у вртић. Учимо и песме и рецитације о мамама, породицама, кућним љубимцима....

Фотографије можете погледати овде.