Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

Како смо почели...

Ове школске 2019/2020 године понудила сам родитељима на првом родитељском састанку да заједно отпочнемо један лепи пројекат под називом "народна традиција".

IMG 4fb30e6ad03eb5ddd633eac6074da0d4 V

родитељи су одмах прихватили и обећали пуну сарадњу како би био пројекат што успешнији. Већ прве недеље почели смо да правимо етно-кутак. такође смо и моје планирање васпитног - образоовног рада прилагодили народној традиицији.

Старија васпитна група

Васпитач: Душица Миладинов

Фотографије о овом догађају погледајте овде.